Hae

Suodata sisältötyypin mukaan
Suodata julkaisuajan mukaan
Haku " " palautti 164 tulosta

Vesisankarit-toiminta

Koululiikuntaliiton koordinoima Vesisankarit-hanke ja Porin kaupunki tekevät yhteistyötä edistääkseen peruskoululaisten vesi- ja vesipelastustaitoja.
31.8.2023 Intopolku

Mahanpuruja muovista -kampanja herättelee miettimään omaa roskakäytöstä

Alkusyksyn aikana kaupungin sadevesi- eli hulevesikaivojen lähistöjä värittävät Porin yläkoululaisten suunnittelemat katutaideteokset. Kyseessä on Pidä Saaristo Siistinä ry:n Mahanpuruja muovista – Magknip av plast -viestintäkampanja, jossa kaupunkien kaivonkansia koristellaan suurilla tarroilla. Roskaamisen vaikutuksesta vesieläimistöön muistuttava kampanja alkaa Porissa Itämeripäivänä 31. elokuuta.

Mikä on liikuntapolku?

Liikuntapolkusivustolla on Porin perusopetuksen liikunnanopetusta tukevan toiminnan esittelyt. Aihealueet ovat liikuntapolkutapahtumat, uinninopetus peruskouluissa sekä koulujen kilpailutoiminta.

KOULUJEN YMPÄRISTÖVIIKON OHJELMA 4.-8.9.2023

Peruskoululaisille ja lukiolaisille suunnattuja oppimistuokioita eri ympäristöaiheista järjestetään tutuissa porilaisissa kohteissa, joihin ilmoittaudutaan alla olevista linkeistä Lyyti -lomakkeella tai joihinkin kohteisiin sähköpostilla / puhelimella. Kohteiden tarkat kuvaukset ja ajankohdat on PDF-tiedostossa.
27.5.2023 Intopolku

Kulttuuripolkua uudistetaan

Porin kulttuuriopetussuunnitelma eli Kulttuuripolku laajenee syksyllä 2023.